sábado, 13 de diciembre de 2008

Història de por

ASSESINAT MULTIPLE

Durant molts anys, una familia amb tres fills Ernesto, Santiago y Ana, vivien en una casa molt pobra i volíen mudarse, pero no podíen.
Buscaben i buscaben, preguntaben i preguntaben, però totes eren massa cares per a ells.
En una agència inmobiliària, el vendedor, els va oferir una mansió envoltada d’un gran bosc per poquíssims diners, es va dir que volía desfer-se d’ella perque fa uns anys hi hagué una sèrie d’assasinats extranys i des d´aleshores ningú la volía comprar.
Els pares es quedaren sorpresos, pero com no teníen altra opció millor y no teníen por aceptaren.
A l’endemá, malgrat l’espesa boira, anaren a vore-la, estava molt bruta i desèrtica. Sense pensar-ho molt portaren les seves coses i s’instal.laren.
Els fills, demanaren cada u una habitación en el primer pis y els pares es quedaren en la planta baixa.
Quan despertaren s’adonaren que Ernesto no baixava a desdejunar, el buscaren pertot arreu, però este no apareixia, de sobte els seus germans començaren a cridar perque trobaren una habitació plena de cadàvers, els seus pares no sabíen que fer, totes les portes estaven tancades.
De repent Ana i Santiago van dir:
-Mireu això es horripilant.
Al final del corredor aparegué alguna cosa pareguda a un xiquet, amb ulls macabres i un ganivet en la mà dien que d’allí no sortiria ningú viu. Es va llançar damunt d’ells amb ràbia y rapidesa, però entre tots varen conseguir vencer-lo. Trovaren ferit